Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
12.2.2019, Jan Vítek, aktualita
Google se chystá na svém serveru YouTube využít nový způsob, jakým budou vybírána videa nabízena uživateli ke zhlédnutí. V zaměřovači jsou videa s konspiračními teoriemi, extrémistické materiály a tak podobně. 
AnkitaMishra (194) | 13.2.201910:04
Globalistická a fašistická prasata zahajují další kolo cenzury. Asi už budu sledovat jen konspirační videa :­-D
Odpovědět2  4
DarkRichelieu (1232) | 12.2.201922:44
Takže podle tohodle, když se podívám na konspiraci, že Bill Clinton je Reptilián, tak místo toho, abych dostal na shlédnutí další videa s tímhle tématem, dostanu nejspíš dokument o tom jak jsou konspirátoři vlastně nemocní lidé a že Reptilián Bill není a důkaz bude na saku Moniky Lewinské :­) Další bude video o tom, jaká je ta Hillery chudinka, že má za manžela takového ­"padoucha­" a že to navíc projela s tím zlým Donaldem podporovaným samotným všemocným Putinem, který chodí strašit malé děti demokratů. To že je to konspirace nevadí, protože když je to za ­"naši­" věc tak s největší pravděpodobností existuje vysoká pravděpodobnost, že se to tak stalo. Orwell by čuměl.
Odpovědět3  2
Hraderik (86) | 12.2.201915:03
Takže pán po smrti otce ztratil smysl života, trpěl depresemi a díky placaté zemi začal mít zase zájem o dění kolem sebe, načeš zjistil že jeho bývalý kámoš je podrazák a v práci jen ztrácí drahocený čas a to je špatně?
I když na druhou stranu pokud pak neuvidím povolební konspirační články a videa o tom jak Rusové ovlivňují volby na celém světě a Čínane ládují odposlechy i do koláčku štěstí, tak by to mohlo být i prospěšné. Jen nevím co na to řeknou reportéři České televize, až jim google zablokuje kanál.
Odpovědět2  3
Docik (105) | 12.2.201914:06
ježiš tak snad jsme jasným důkazem inteligentního života ve vesmíru a mně tedy skutečně nepřipadá normální myslet si že jsme jediní v celém vesmíru, protože pak bych musel začít věřit na to že toto je nějaký mezisvět mezi nebem a peklem a tomuhle výkladu já odmítám věřit. Tudíž nevidím nic špatného na videích komentujících pozorování UFO, toho materiálu vzniká týdně tuny po celém světě a tuším, že loni přeci samotný Pentagon vypustil video jak jejich dvě stíhačky pronásledují UFO a pilot popisuje, že plavidlo porušuje zákony aerodynamiky.
Tak proč někdo v youtube rozhodne, že UFO bude patřit mezi závadný materiál + nám bude tvrdit, že jeho známý díky videím o UFO a placaté zemi přestal chodit do práce? WTF? Jako ok je to jejich síť mají plné právo podporovat blbečky co akorát kopírují videa typu sním hrst pepře, nebo budu hrát fortnite a mluvit u toho jak id*ot. Tak prostě lidé jako já co si rádi poslechnou novinky kolem UFO, budeme chodit jinam no. přijdou o tu komunitu.
Z Youtube se začíná dít nějakej ultra liberální kompost, kde řekne repliku z filmu Pulp Fiction a zruší vám za Nword kanál.
Odpovědět1  4
Jan Vítek (3359) | 12.2.201914:38
Tak ono nepůjde o dokumenty o UFO nebo jejich záběry, ale o rozvíjení konspiračních teorií ve stylu ­"NASA nám tají, že na Marsu jsou megastavby­" a podobně.
Odpovědět2  0
Docik (105) | 12.2.201915:32
A kdo bude určovat tu hranici? To znamená, že když skutečně na marsu jsou objekty které připomínají pyramidy, nebo skála která při správném nasvícení vypadá jako lidská tvář, tak když natočím video o tom kdo a proč to tam stavěl tak mi zruší účet? Proč? Nikomu to nenutím, kdo tomu nevěří ať si nevěří, jsou lidi co věří že je země placatá a když tento názor někdo zmíní na youtube tak mu zruší účet? Na českém youtube je video kde pan Grygar stojí proti nějakému obhájci placaté země a řekl bych že to je jedno z top videí českého internetu. I když ho pan Grygar utluče argumenty, tak by youtube mohlo přijít a říct, že zde je popularizován ­"nebezpečný nebo extremistický obsah­" a smaže kanál?

Nevím přijde mi to padlé na hlavu. Asi jednou budeme vnoučatům vyprávět o svobodném internetu kde si každý mohl říkat, psát a natáčet co chtěl a oni nám budou říkat ­"to kecáš, to není přeci možný­". Jako je to fakt Orwell, prostě ve stínu velkého společného nepřítele ­- extremismu ­- budeme šířit osvětu, mazat stránky, komentáře, kanály. To je špatný.
Odpovědět1  4
Jan Vítek (3359) | 12.2.201915:36
Jaké rušení účtů a mazání kanálů? Přečtěte si to ještě jednou, ano?
Odpovědět3  0
Docik (105) | 12.2.201915:46
to asi narážíte na to, že má jít jenom o technologii doporučování videí, ale vy nemáte žádný odběr, který by hlásil že mu zrušili monetizaci? Tento systém youtube ještě více upozorní, že ten obsah je dle jejich kriterií špatný a oni mu nemusí přímo zabanovat youtube jako Alex Jonesovi zrušili Twitter, youtube a fb v jeden den. Oni mu jenom seberou monetizaci a on skončí sám. Tento systém jim v odhalování toho obsahu jen pomůže a urychlí a zjednoduší celý proces.
Odpovědět0  3
Jan Vítek (3359) | 12.2.201916:05
Pěkně fabulujete, já se do toho ale pouštět nebudu.
Odpovědět4  0
jjrydlo (7) | 19.2.201913:23
Jestli si někdo sám zruší YT kanál kvůli tomu, že z toho nebude mít žádný peníze, tak mu asi nešlo o šíření utajované pravdy, ale spíš o vydělávání na hlupácích co jsou ochotni zabíjet čas sledováním videí, jejichž tvorba nepotřebuje žádnou přípravu a získávání a ověřování informací. Nemyslíte?
Odpovědět2  1
AnkitaMishra (194) | 19.2.201916:54
Evidentně se nevyznáte v politice a v tom, kdo ovládá youtube, twitter a facebook. To jsou prasata. Na podrobnější analýzu nemám náladu, stačí sledovat kdo je majitelem a jak svinsky postupuje.
Odpovědět1  2
wrah666 (6205) | 12.2.201914:01
Prý měly ovce příliš mnoho podnětů a některé odmítaky bekat do taktu. Tohle je horší něž Orwell. Horší než nejsmělejší sny staré STB, Stasy, KGB a podobně. Plynulá úprava pravdy na základě politické ­(či jiné­) objednávky na míru. Ani nemusí nikdo přepisovat noviny v archivu, stačí online.
Odpovědět5  4
SatanS (211) | 12.2.201923:37
STB a KGB si svoje nejsmelejsi sny davno splnila. Ovsem diky blbum tveho razeni, se nam nebezpecne zvysuje pravdepodobnost, ze se vlada luzy opet dostane na vrchol. Holt lidi pali dobre bydlo, takze si budeme muset zopakovat jake to je zemegulu rypakom ryt ako cervena mys! Kefalin, prisam bohu, prisam backu, ako cervená mys!
Odpovědět0  6
wrah666 (6205) | 13.2.20192:18
Blb a lůza. Inu, nikdy mě nepřestane udivovat vyjadřování takzvaně slušných lidí v okamžiku, kdy jim někdo na moment stáhne masku. Děkuji za krásnou ukázku.
Odpovědět4  2
SatanS (211) | 13.2.201915:24
blbe, jakoze po 48 tady nevladla luza?
stejna frustrovana zavistiva spodina, ke ktere se sam radis a ktera dnes nenavidi usa, eu a svobodu vubec?
Odpovědět0  3
DarkRichelieu (1232) | 14.2.201910:43
Co si představujete pod pojmem lůza ?
Odpovědět1  0
Hraderik (86) | 13.2.201915:38
Ona ­"lúza­" je základní sociální stavební prvek. Dějiny lidstva vždy vznikají odspodu nahoru, jen naiva si může myslet, že elity dokáží ovládat miliony lidí proti jejich vůli. I Hitler jen plnil společenskou zakázku, prostě byl nejblíže přání občanů v tehdejším zbídačeném Německu. Veškeré ­"elity­" lidstva bych viděl spíše jako surfaře, kteří jezdí na vlnách popularity, ale stejně jako surfaři musejí mít vždy na paměti, že pod sebou mají nesmírně silný živel, který je nemilosrdně smete pokaždé, když se pohne špatným směrem. Prostě Surfař sám o sobě si vlnu vytvořit nedokáže, musí pracovat jen s tím co oceán nabízí.

Lidstvo je živý organismus, kde jedinec nemá žádnou moc a vše co nastane je výsledkem nespočtu miliard interakcí lidí po celé planetě. Proto nemají smysl ani volební programy, sliby, přesvědčování nebo cokoliv jiného, vše má svůj směr dávno stanoven a je tak směšné někoho z něčeho obviňovat nebo na něj ukazovat prstem.
Odpovědět3  1
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.